Manteniment Industrial

Donació de Material al Departament de Manteniment Industrial.

L'empresa SCHNEIDER ELECTRIC dona 25 variadors de freqüència per fer pràctiques amb motors als cicles de grau mitjà de Manteniment electromecànic i al de grau superior de Mecatrònica Industrial. La col·laboració de les empreses aportant material és clau a causa dels elevats preus dels equips que s'utilitzen al sector.

Els Alumnes de Mecatrònica Visiten la Farmacèutica B.Braun

Els alumnes de segon curs del CFGS de Mecatrònica Industrial han visitat, amb els responsables de manteniment, les instal·lacions que té B.Braun a Rubí, ja que és una de les empreses més importants del grup, i amb una gran aposta per l'automatització i la robòtica.

Visita a l'ITV

Els alumnes de segon d'electromecànica visiten l'ITV el día 21 de febrer

Visita a l'Empresa PROMERCA

Els alumnes de manteniment electromecànic de segon MAM2, en la setmana tecnològica van visitar l'empresa PROMERCA en Sant Boi del Llobregat. L'empresa es dedica a l'envasament de sucre, edulcorants, xocolata i cafè en formats individuals.

Sortides dels cicles formatius de Programació de la Producció i Mecatrònica Industrial

Dintre de la setmana d'orientació acadèmica i professional els alumnes de grau superior de la família de fabricació mecànica i manteniment industrial han realitzat visites a les empreses; Microfusió, Canela, Audi Tooling Barcelona, AMES i Cerveses Damm.

Alumna de l'Institut Esteve Terradas Participa a les Trobades de La Vanguardia

El dia 18 de gener, l'Aliança per a la FP Dual va organitzar una Trobada de La Vanguardia, a La Pedrera, sobre la importància de la FP Dual, on van assistir un centenar de representants del teixit empresarial i la comunitat educativa de Catalunya.

A una de les taules rodones d'aquesta Trobada va participar una alumna del Cicle Formatiu de Grau Superior de Mecatrònica Industrial que està realitzant FP DUAL al nostre centre i a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

L'alumna va posant en valor la seva experiència personal dins l'FP Dual. Cal remarcar que organització de l'acte i FGC van destacar i agrair la seva participació.

Volem agrair a Cristina la seva implicació i esforç per a millorar el seu futur professional.

Participació a L'European Vocational Skills Week 2016 de SIEMENS

Un alumne del nostre centre del CFGS de Mecatrònica Indústrial que està realitzant FP DUAL a l'empresa SIEMENS de Cornellà de Llobregat, ha participat a les jornades realitzades European Vocational Skills week 2016, realitzades a Madrid, mitjançant una conferencia en streaming.

Donem les gràcies a aquest i resta d'alumnes que participen a l'experiència DUAL, i com no a l'empresa SIEMENS per la seva col·laboració.

https://www.wetransfer.com/downloads/f9820b441c85a229e828dd496bcafacb20161215123019/c3aae71c208253411783eeb627aaed3520161215123019/f6b116

Bombes KSB

+info

Signatura del conveni Ferrocarrils de la Generalitat amb el Departament d'Ensenyament

Gràcies a aquest acord 4 alumnes del CFGS de Mecatrònica Industrial estaran becats en els centres logístics de Rubí i Martorell durant tot el curs vinent.

Signatura del conveni Ferrocarrils de la Generalitat amb el Departament d'Ensenyament

GUTMAR & Institut Esteve Terradas

GUTMAR & Institut Esteve Terradas

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Producció per Mecanització del nostre centre visiten l'empresa GUTMAR, on faran durant tot el curs 2015-16 formació DUAL remunerada en aquesta empresa líder en el sector Aeronàutic.

L'activitat principal de GUTMAR és la fabricació mecànica de precisió i muntatge de conjunts mecatrònics, destinats als sectors aeronàutics, espacial, robòtic, i biomèdic.

GUTMAR & Institut Esteve Terradas

Estàs aquí:Inici > Noticies > Cicles Formatius > Manteniment Industrial