General

L'Esteve Terradas i Illa surt a TV3

Castanyada FP 2016

Sitges Day

#desconnectar de la #rutina

A aquestes alçades, ja queda poc per acabar el curs, cada dia però, es fa més llarg... (més hores de sol?)

Els experts* ho tenen clar: És imprescindible acabar amb la rutina i fer alguna cosa diferent!

Ho hem batejat com el #sitgesday! Els alumnes d’arts gràfiques, automoció, mecànica i informàtica s’han apuntat al viatge!

El cinema el Retiro de Sitges ens ha ofert un bitllet cine-tren: Anada, tornada amb tren i projecció especial “The Imitation Game”. Amb 8 nominacions Oscars i guanyadora de millor guió adaptat, la pel·lícula narra la cursa contrarellotge d'Alan Turing i el seu equip de desxifratge de codis, en el seu intent de trencar el xifrat de la màquina Enigma de l'Alemanya Nazi durant la Segona Guerra Mundial. Recomanable 100x100!

Llegeix més:Sitges Day

Xerrada de Nestlé

Xerrada de Nestlé

La xerrada va comptar, amb la presència de Sílvia Carballo, Health and Safety Specialist i Dir. RRHH, així com el Sr. Manolo Barrantes, tècnic en PRL de l'àrea de manteniment i mediambient de l'edifici d'Esplugues.

Tan mateix, dos dels alumnes del Cicle de Riscos, varen fer una expossició i dinàmica de grups amb altres alumnes de la família d'Administratiu i Riscos , i professorat assistent a l'acte.

Xerrada de Nestlé

Visita a la fàbrica DAMM del Prat de Llobregat

Visita a la fàbrica DAMM del Prat de Llobregat

Dins del marc de les Jornades d'Orientació Acadèmica i Professional, els grups de RIS1, MAS1 i ADS1 van visitar la fàbrica de cerveses Damm. Allà van conèixer l'interessant procés d'elaboració de les seves cerveses. En finalitzar la visita van gaudir d'una degustació dels seus productes i van rebre un obsequi. Tothom va quedar molt content del tracte rebut!!

Llegeix més:Visita a la fàbrica DAMM del Prat de Llobregat

Sortida de Ciències Socials - Monestir de Sant Cugat: Alumnes de 2n d' ESO

El passat dia 3 de desembre vam realitzar una sortida al monestir de Sant Cugat del Vallès.

Sortida de Ciències Socials - Monestir de Sant Cugat: Alumnes de 2n d' ESO

Els nostres alumnes de 2n d'ESO van gaudir d'una visita guiada on van poder observar les diferències entre l'art romànic i l'art gòtic. També van participar activament en el taller d'escriptura medieval on es van sentir monjos copistes per uns moments.

En resum, una experiència per tornar-la a repetir!

Taller d'escriptura

Taller d'escriptura

Visita de pares al nostre centre

Visita de pares al nostre centre

El passat 27 d'octubre vam rebre als pares dels alumnes de 1r de Cicles Formatius de Grau Mig per informar-los dels seus fills i de l'inici de curs.

 

Castanyada 2015

Casntanyada 2015

Presentació dels Cicles Formatius

Els alumnes de Cicles Formatius han iniciat el curs 2015/2016 a l'Esteve Terradas.

Presentació dels CFGM curs 2015/2016

Proposta per a la millora de la comunicació, la participació, el debat i la vida a l'institut

El passat dijous al matí a la sala d'actes el nostre company Hermògenes va fer una xerrada per millorar la comunicació, la participació i les relacions al nostre Institut. Aquesta conferència va ser per als companys d'FP, però creiem interessant posar-la en marxa a tot el professorat del centre, al proper curs.

Proposta per a la millora de la comunicació, la participació,  el debat i la vida a l'institut

La idea és obrir diferents espais i/o mitjans de comunicació per tal que tots podem comunicar-nos i participar més activament en aquesta casa, que és la nostra.

Com diu aquesta dita d'Albert Einstein, que ens va ensenyar el nostre company, entre d'altres: "Es requereix un nou mode de pensar per resoldre els problemes produïts pel vell mode de pensar"

Estàs aquí:Inici > Noticies > Cicles Formatius > Coordinació