Visual i Plàstica

L'il·lusionista Sergi Buka visita l'institut

El dilluns 22 febrer 2016, de les 11:30 h. a les 13.30 h. a la sala d'actes del nostre institut va tenir lloc la sessió del il·lusionista Sergi Buka (Barcelona 1974) a on va explicar als alumnes la seva trajectòria i experiència.

L'il·lusionista Sergi Buka visita l'institut

L'activitat va ser organitzada pel departament de VIP pels seus alumnes de la matèria optativa de 4rt d'ESO i va oferir la màgia com sortida professional artística; i pertany al programa FlipArt:"Les aventures d'artistes" ofert per la Diputació de Barcelona que té la finalitat d’incentivar i apropar les arts entre els joves.

És el segon curs que es celebrà un aconteixement d'aquestes característiques pels nostres alumnes gràcies al programa FlipArt al qual estem molt agraïts.

 

El treball de simetria de Visual i Pàstica a 4t d'ESO entra al despatx de direcció

L'alumnat de la matèria de visual i plàstica de 4t ESO van treballar la simetria durant el primer trimestre amb el seu professor Joaquim Corvo. Amb aquesta temàtica, els i les alumnes van realitzar unes magnífiques obres d'art, una de les quals decora ja el despatx de la la Direcció del centre. Els autors de l'obra escollida són els alumnes Brandon Llorente (4tA) Rafael Garcia (4tC), Juan Carlos Royo (4tC) i Sergio Pelàez (4tD). L'alumne Fran Olmeda, del PFI de manteniment, ha fet una perfecte instal•lació del quadre.

El treball de simetria de Visual i Pàstica a 4t d'ESO entra al despatx de direcció

Treball guanyador del XIV Concurs de Dracs.

Treball guanyador del  XIV Concurs de Dracs.

Organitzat per:

  • Biblioteca Joan Salvat Papasseit
  • i el departament de Visual i plàstica del nostre institut.

1er Premi: Paula Vicente 1er D

Visita dels alumnes de batxillerat al parc eòlic de Rubió

Al cim de la serra de Rubió, al nord-est de l’Anoia hi ha instal•lat un parc eòlic de 50 aerogeneradors de 1500 KW de potència nominal cada un,  conformant un parc eòlic de 75 MW. El conjunt del parc genera al voltant de 159 milions de KWH anuals.

rubio

Animals inventats

animalInventats_small

Els alumnes de 2n d'ESO del IES Esteve Terradas ens han sorprès amb una proposta original i atrevida on ens ensenyen un nou bestiari creat per ells. A partir de fotografies d'internet i mitjançant el fotomuntatge, s'han inventat animals.
Els alumnes es mostren contents d'haver tingut la oportunitat d'aprendre a fer servir programari específic de tractament d'imatge gràcies a la assignatura "La imatge digital", portada pel professor Emilio Amella.
Aquesta interessant exposició la podem veure a la Biblioteca Joan Salvat Papasseit, un espai modest però amb empenta, que amb el temps s'esta convertint en un espai expositiu de referència a Cornellà.

Estàs aquí:Inici > Notícies